![]() |
Teemasid: 668 Postitusi: 5,554 Liikmeid: 331 Hetkel
foorumis: 7 Viimati
|
| |||||
![]() |
Avaleht | Liikmed | Kalender | Ajaviide | Abi | Kontakt | ![]() |
|
|||||||
| Kodu Remont on pooleli? Sisustamisega probleemid? Äkki leiad siit abi. Arutelud kodu teemadel. |
|
| Jaga |
|
|
Teema valikud |
|
|
#1 |
|
Kaleidoskoobi eri...
|
Tee pilt oma koduaknast avanevast vaatest ja postita siia. Pärast võib valida kõige ilusama vaatega pildi ning võitjat premeerime uhkustundega. Endal hetkel fotokat käepärast pole ja pilti teha ei saa aga teiste pilte vaataks küll.
|
|
#3 |
|
Algaja
|
Mul paistab sealt kõigepealt meie maja (elan korteris) aed ja siis on seal suur puu ja väiksed puukesed
ja selle kõrval on lasteaia aed koos maja, mängu atraktsioonidega, ja mõned puud siis meie maja aia ja lasteaia aiia kõrval läheb jalakäiate tee, kus aga vahest ka autod sõidavad, nii et see on rohkem jalakäia+autotee...ja siis paistab muidugi sinine taevas ja roheline rohi, see viimane on suvel, vara sühisel ja hilis kevadel ja muidugi näen ma veel aknast selle tee kõrval on 3, 4 maja, mis on punased ja hallid...ma loodan ma midagi ei unustanud...vb mõni saab teada nüüd kus ma elan ma loodan ainult et see pole mõni psühho :Oah jaa, et siis pildi saadan hiljem..oodake ära
Viimati muutis Punane Rebane : 05-02-2010 kell 14:08 Põhjus: Korrigeerisin postitust |
| Offline |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Sildid |
| avaneb, koduaknast, milline, sinu, vaade |
| Hetkel vaatavad seda teemat: 1 (liikmeid: 0 ja külalisi. 1) | |
| Teema valikud | |
|
|
Soovitame teemasid
|
||||
| Teema | Teema algataja | Foorum | Vastuseid | Viimane postitus |
| Milline raamat on hetkel käsil? | Siller | Kirjandus | 17 | 16-04-2010 15:56 |
| Sinu nimi Jaapani keeles | Siller | Vaba teema | 11 | 23-01-2010 11:04 |
| Milline on sinu lemmikteema? | Siller | Uudised ja tagasiside | 3 | 04-03-2009 22:16 |
| Sinu minimaalne palgasoov? | Siller | Riik ja ühiskond | 9 | 13-02-2009 19:57 |
| Milline elu tegelikult on! | Baltroon | Huumor | 0 | 29-03-2007 12:15 |