Kahju, et varem ei lugenud -- oleksin saanud aidata. Sa oleks pidanud ikka vanemate poole pöörduma ja paluma, et nad sulle korraliku keretäie annaksid

, siis läheks tuimus üle ja joo palju VETT, et mürk välja saada.
Noored teevad selle vea, et tulevad kokku, igaühel midagi erinevat alkoholi kaasas -- kellel õlu, kellel longer ( ja mis need purgikeemiad on - "kissid , fizzid, jne."), mõnel "kõvemal mehel" viin hangitud. Joovad selle segu sisse ja lähevadki segi -- seda nad tahavadki, ärge siis pärast nutke, et halb olla -- peabki olema. Terve, noor organism streigib ja kaitseb end st. sind.Olen kasvatanud 3 poega ja tean, mida räägin.Nendega ka igasugust janti saanud... Nüüd suured mehed ja vahest ikka meenutame neid juhtumeid.
Kuna jaanipäev tulemas, siis 1 lugu sel teemal.
Läksid kambaga suurele jaanitulele, igaüks pakkus suutäie.Vastu hommikut hakkasid koju jalgsi astuma, kui tagant tuli politseikuut -- teised panid metsa, aga mu poiss arvas, et ei ole tal karta midagi. Pandi puhuma ja muidugi oli joove. Paluti autosse, et tuuakse koju ja aetakse vanematega paar sõna juttu. Seda poiss ei tahtnud ja kuna keeldus ütlemast, kus elab, viidi kongi. Seal oli ees üks jube joodik, kes oli end täis sittunud ja siis veel oksendas ... Siis oksendas mu poeg ka ... Need olid ta elu hullemad tunnid olnud. Rääkis mulle siis, kui oli juba täiskasvanud. Oli endale lubaduse andnud, et sellisesse kohta enam ei satu.
Supersiim, kasva suureks tubliks meheks -- oma vigadest õpid kõige paremini.