Teemasid: 668  Postitusi: 5,554  Liikmeid: 331  Hetkel foorumis: 10  Viimati liitunud: moblikas

Avaleht Liikmed Kalender Ajaviide Abi Kontakt

Go Back   Oraakel Foorumid > Perekond ja kodu > Seks ja suhted

Infokast

Seks ja suhted Armusuhted, sõbrasuhted, suhted ümberkaudsete inimestega. Voodirõõmud ja mured. Inimsuhete keeruline sasipundar... Postitada saab ka anonüümselt, ei pea olema sisse logitud.

Vasta teemale

Jaga    

Teema valikud Hinda teemat
Old 27-04-2010, 14:54   #1
Siller
Administraator

Siller's Avatar

Sugu: Mees
Teemasid: 269
Default Räägi oma esimesest kohtamisest mõni piinlik lugu!

Ma ei pea siinkohal silmas teie elu esimest kohtamist vaid lihtsalt mõne (uue) suhte esimest. Kui just midagi piinliku rääkida ei ole siis äkki on juhtunud mõni äpardus?

Et teil ikka lood paremini meenuksid siis kuulake järgnevat lugu:

Kõne Sky plus naistekasse 24.04.10 - Sitt püksis
http://www.youtube.com/watch?v=ShLpsNpKy5I

Old 27-04-2010, 20:34   #2
Kurimuri
Irumiruk

Kurimuri's Avatar

Vanus: 32
Teemasid: 4
Default Re: Räägi oma esimesest kohtamisest mõni piinlik lugu!

Kuulasin seda saadet ja seal räägiti ka muuhulgas sellest kuidas võetakse kohtamisele oma sõbranna kaasa. No anna kannatust! Endal oli paar aastat tagasi täpselt samasugune olukord kus tüdruk tuli meie esimesele kohtamisele koos sõbrannaga. Olin üsna pettunud. Mis kohtamisest siis enam juttu sai olla. Viisakalt veetsime aja lõpuni ja läksime viisakalt ka lahku. Kohting võiks olla ikka kahe inimese vaheline asi. Naised! Jätke sõbranna koju!
Old 29-04-2010, 11:18   #3
apelsin
Kollanokk

Sugu: Naine
Teemasid: 2

Ei tea nüüd, kas kõik foorumlased kuulasid seda Sky Plusi naistekat? Kirjutasin ka oma loo sinna sel proosalisel põhjusel, et seal pidi loositama liuguste kinkekaart ja mul oleks neid hädasti tarvis, kuna remondi ajaks tõstsin uksed trepikotta, kust need ära varastati. See lugu oli konkurentsitult piinlikeim ja nii loosimist polnudki.
Minu 1 lugu siis.
Peale pikki aastaid abikaasa leinamist, käisid lapsed ja sõbrannad peale, et otsigu ma endale kaaslane. Panin siis kohalikku raadiosse kuulutuse (olid sellised soovisaated, kus sai lugu tellida,kuulutada jne.).
" Lesknaine soovib tutvuda sobivas vanuses üksiku, korraliku mehega, kes omaks autot ja kellega saaks mõnikord meeldivalt aega veeta."
Kohe helistas keegi, kes oli huvitatud ja leppisime kokku, et 2 tunni pärast kohtume kooli ees ( ei kutsunud igaks juhuks kodu juurde). Tegin siis end kenaks ja väriseva südamega kõndisin kokkulepitud kohta.Ei olnud seal ühtki autot -- jalutasin edasi - tagasi ja nagu piinlik ka, et külarahvas näeb ja mõtleb, ei tea mida ... .
Järsku tuli linna poolt igavese kimaga ESS turvaauto. Mõtlesin, et keegi on helistanud ja kontrollima saatnud, et keegi luusib kooli ümber ja hakkasin kodu poole astuma nii kähku, kui kõrged kontsad lubasid ..., aga auto sõitis mulle järgi -- turvamees peatas auto ja küsis, kas helistasin. Palus enda kõrvale istuma. Küsisin, kuidas ta saab nii ära tulla, aga ütles, et vaikne linnake ja sinna ainult 5 minuti tee. Nii kui ütles, oli HÄIRE -- vastas, et on piimakombinaadi juures ja kohe tuleb. "Viskas " mu autost välja ja pani vilkuritega linna poole. Pärast helistas ja vabandas ja tahtis uut kohtumist, aga ikka tööajal. Sai teada ka mu töökoha ja hakkas seal käima kummitamas, nii et hirmutas mu kliendid minema oma vormi, raadiosaatja ja kabuuriga. Mis siis mul viga olevat? Mugav auto ja istmed käivad alla ja puha ... . No sellist tutvust ma küll ei tahtnud -- istugu ikka oma piimakombinaadi ees ilusti tööajal.
Hiljem sain tuttavate kaudu teada, et tal olevat kodus armastav abikaasa, kes teda pikisilmi töölt ootas.
Hea, et niigi läks!
    Offline Vasta/Tsiteeri
Old 29-04-2010, 17:33   #4
Kurimuri
Irumiruk

Kurimuri's Avatar

Vanus: 32
Teemasid: 4

Tüüp mõtles, et käib korraks töölt supsti ära ja vaatab neiu üle

Bookmarks

Sildid
esimesest, kohtamisest, lugu, mõni, oma, piinlik, räägi

Hetkel vaatavad seda teemat: 1 (liikmeid: 0 ja külalisi. 1)

Teema valikud
Hinda seda teemat
Hinda seda teemat:

Sinu postitamise võimalused
Sa saad algatada uusi teemasid
Sa saad vastata teemadele
Sa ei saa postitada faile
Sa saad muuta oma postitusi

BB code is On
Smilies are On
[IMG] kood on On
HTML kood on Off

Foorumihüpe

Soovitame teemasid
Teema Teema algataja Foorum Vastuseid Viimane postitus
Räägi meile oma elu pohmessist! Baltroon Vaba teema 10 13-02-2010 00:16
Kuidas targalt küsida Siller SOS! 0 24-03-2008 01:43

Zone Counter

Ajavöönd on GMT +2. Kell on praegu 16:15.

Foorumi meeskond ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu ja õigsuse eest!

Foorum jookseb vbulletin mootoril.